Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Αίγυπτος: Η κυβέρνηση πραγματοποιεί έρευνες για το πώς γυρίστηκε το «ροζ» βίντεο στις πυραμίδες

Αίγυπτος: Η κυβέρνηση πραγματοποιεί έρευνες για το πώς γυρίστηκε το «ροζ» βίντεο στις πυραμίδες

Η είδηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μέσω του διαδικτύου στη συντηρητική μουσουλμανική κοινωνία της Αιγύπτου

egypt2

Η Αίγυπτος ερευνά με ποιόν τρόπο ξένοι τουρίστες κατάφεραν να γυρίσουν ένα πορνογραφικό βίντεο κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Υπάρχει παράνομο αμοντάριστο οπτικό υλικό με πορνογραφικές σκηνές στην περιοχή των πυραμίδων το οποίο γύρισε μία ξένη τουρίστρια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη ο υπουργός Αρχαιοτήτων Μαμντούχ αλ Νταμάτι, ο οποίος πρόσθεσε ότι ανέθεσε την διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα.

Το διάρκειας 10 λεπτών βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο τον περασμένο χρόνο, έγραψε η τοπική εφημερίδα Al Masry Al Youm, αλλά έλαβε διαστάσεις μόλις αυτή την εβδομάδα, όταν η εφημερίδα φιλοξένησε σχετικό δημοσίευμα συνοδευόμενο από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν μία γυμνόστηθη γυναίκα. Το επίμαχο σημείο έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να διακρίνεται θολά.

Η ιδιωτικής ιδιοκτησίας εφημερίδα έγραψε ότι στο βίντεο εμφανίζονται ρωσόφωνοι τουρίστες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις κοντά στις 4.500 ετών πυραμίδες της Γκίζας και στη Σφίγγα. Το πρακτορείο Reuters πάντως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο του βίντεο.

Η είδηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μέσω του διαδικτύου στη συντηρητική μουσουλμανική κοινωνία της Αιγύπτου.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments