Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Αγώνες Αλπικού Σκι το Σαββατοκύριακο, στο Χιονοδρομικο Κεντρο Ανηλίου

Αγώνες Αλπικού Σκι το Σαββατοκύριακο, στο Χιονοδρομικο Κεντρο Ανηλίου

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου, τo Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας, των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων στο Αλπικό Σκι ,στα πλαίσια του επίσημου πρωταθλήματος της ΕΟΧΑ, το οποίο διοργανώνει ο ΕΟΣ Μετσόβου. Περίπου 80 αθλητές από 11 σωματεία της Βορείου Ελλάδος, θα συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή της Χιονοδρομίας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου θα φιλοξενήσει πρωτάθλημα  Αλπικών Αγωνισμάτων.

Το Σάββατο, στις 09:00π.μ. ,θα ξεκινήσει ο αγώνας COMBI 9/2  ενώ την ίδια ώρα το πρωί της Κυριακής, θα ξεκινήσει ο αγώνας γιγαντιαίου σλάλομ GS. Και τους δύο αγώνες, θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεατές, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό θέαμα από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.

Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, απο τις καλύτερα οργανωμένες στην χώρα, προσφέρουν άριστες συνθήκες για την άρτια διεξαγωγή μεγάλων αγώνων και όλοι όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο κοντά μας, θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο υποστήριξης και τεχνογνωσίας που είναι βασική προϋπόθεση για την φιλοξενία κορυφαίων διοργανώσεων!

H διεξαγωγή των αγώνων δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ΧΚ και των αναβατήρων για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικές καταβάσεις στις χιονισμένες πίστες.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments