Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Αλαφούζος: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει λύσεις

Αλαφούζος: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει λύσεις

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους ισχυρούς άνδρες των μεγάλων ΠΑΕ, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Κυβέρνηση θέλει να δώσει λύσεις στο θέμα της βίας και της διαφθοράς. Αναλυτικά ανέφερε: «Νομίζω πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τον διάλογο για να βρεθεί λύση στο θέμα της βίας και της διαφάνειας. Η Κυβέρνηση θα είναι άτεγκτη για να βρεθούν λύσεις. Νομίζω πως θα συζητήσει και με τις άλλες ΠΑΕ για να βρεθεί η λύση στο θέμα της βίας και της διαφάνειας».

Για την εγκληματική οργάνωση: «Η συζήτηση σήμερα ήταν γενικότερη και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες και δεν ήθελα να μπω και εγώ. Πιθανότητα θα γίνει στο επόμενο διάστημα».

Για το αν υπήρξε ταύτιση με τον Υφυπουργό: «Σε κάποια σημεία θα υπάρχει ταύτιση και σε κάποια όχι».

Για τον «Νόμο του Ανδριανού»: «Νομίζω ότι είχε πολλά καλά στοιχεία ο Νόμος του Ανδριανού και ελπίζω κάποια από αυτά θα χρησιμοποιηθούν».

Για το γηπεδικό: «Η ανάπλαση δεν αφορά τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τοποθετηθεί για την Λεωφόρο σαφώς. Ασχέτως με την Περιφέρεια και το τι θα κάνει με τα λεφτά, εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά για να φτιάξουμε το γήπεδο».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments