Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αναζητούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε απόκρημνες περιοχές

Αναζητούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε απόκρημνες περιοχές

Σε απόκρημνα σημεία, σε χαράδρες στην ευρύτερη περιοχή αλλά και γύρω από την Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε ο Βαγγέλης, συνεχίζουν τις έρευνες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες.

Όμως έρευνες γίνονται και σε μοναστήρια των Ιωαννίνων, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει βρει εκεί καταφύγιο ο 20χρονος σπουδαστής.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία – ντοκουμέντο του συμφοιτητή του Βαγγέλη, ο οποίος μιλώντας στην απεσταλμένη του MEGA στα Ιωάννινα, Ελίζα Καλλίτση, αποκάλυψε ότι ο 20χρονος σπουδαστής γινόταν συνεχώς στόχος επιθέσεων και εκφοβισμού από άλλους συμφοιτητές του που κατάγονται από την Κρήτη.

Πάντως η μαρτυρία αυτή δεν είναι η μοναδική που έχουν στα χέρια τους η αστυνομία και οι ιδιωτικοί ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση και όλοι εύχονται η δημόσια αποκάλυψη που έκανε ο σπουδαστής στο MEGA να γίνει αφορμή για να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Συμφοιτητές και φίλοι του Βαγγέλη στη σχολή Γαλακτοκομικής των Ιωαννίνων εύχονται να είναι καλά στην υγεία του και του απευθύνουν έκκληση να επιστρέψει και να δώσει έτσι τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του και των ανθρώπων που τον αγαπούν.

Την ίδια ώρα αντίδραση βουλευτών της Κρήτης έχει προκαλέσει η καταγγελία της Έλενας Ακρίτα, αλλά και η έμμεση αλλά σαφής επιβεβαίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ότι πρωτοκλασάτος κρητικός βουλευτής παρενέβη για να κουκουλωθούν οι καταγγελίες για τις επιθέσεις που δεχόταν στη σχολή, ο εξαφανισμένος σπουδαστής από συμφοιτητές του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε από την Έλενα Ακρίτα να κατονομάσει τον βουλευτή, ενώ το ίδιο ζήτησαν με κοινή τους ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, αλλά και τον αναπληρωτή Γιάννη Πανούση, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Έχει ξεκινήσει από προχθές μια ανθρωποφαγία και ένα γαϊτανάκι και ένας δείχνει τον άλλον. Θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, εάν υπάρχουν καταγγελίες, συγκεκριμένα στοιχεία, να βγει κάποιος και να τα κατονομάσει» δηλώνει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε από διάφορα δημοσιεύματα ότι ήταν αυτός που έκανε την παρέμβαση, σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι η επικοινωνία που είχε με το διευθυντή της σχολής δεν αφορούσε τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Διευθυντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία» υπογραμμίζει ο κ. Μαρκογιαννάκης.

giakoumakis-vaggelis

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments