Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση -πρόσκληση για την συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες εκδόθηκε από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ,τον Σύλλογο Εργαζομένων ΠΓΝΙ και την Εκκλησιαστική Επιτροπή ΠΓΝΙ

Ανακοίνωση -πρόσκληση για την συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες εκδόθηκε από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ,τον Σύλλογο Εργαζομένων ΠΓΝΙ και την Εκκλησιαστική Επιτροπή ΠΓΝΙ

daflosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ανακοίνωση -πρόσκληση για την συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες εκδόθηκε από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ,τον Σύλλογο Εργαζομένων ΠΓΝΙ και την   Εκκλησιαστική Επιτροπή ΠΓΝΙ ( Η Συλλογή των εν λόγω ειδών θα πραγματοποιείται από 21/3/2016 έως και 15/4/2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (κιβώτια) στις εισόδους του Νοσοκομείου.)

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αγαπητοί Επισκέπτες του ΠΓΝΙ,

Τον τελευταίο καιρό, η Χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης και όλοι εμείς γινόμαστε μάρτυρες μια στυγνής και απάνθρωπης πραγματικότητας, που δεν φανταζόμασταν πως μπορούσε να εξελιχθεί στον «πολιτισμένο» κόσμο μας, ενώ ήδη διανύουμε τον 21ο αιώνα. Ο λόγος φυσικά για το προσφυγικό κύμα και τους ανθρώπους εκείνους, που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από την Πατρίδα τους, η οποία τα τελευταία χρόνια πλήττεται από σφοδρές πολεμικές συγκρούσεις.

Δεν εξετάζουμε το πώς και γιατί οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν στην Χώρα μας. Εκείνο όμως στο οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε «στραβά» μάτια, είναι το ανθρώπινο δράμα, που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας. Και δυστυχώς, η Πατρίδα μας έχει και εκείνη τις δικές της μνήμες προσφυγιάς, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να είμαστε αδιάφοροι μπροστά σ’  αυτή την ανείπωτη δυστυχία.

Στην προσπάθειά μας για να συνδράμουμε τους ανθρώπους αυτούς – με τις όποιες δυνατότητές μας, τις οποίες η οικονομική κρίση μας έχει περιορίσει κατά πολύ – η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ΠΓΝΙ, σας καλούν προσφέρετε όποια από τα παρακάτω είδη μπορείτε. Η Συλλογή των εν λόγω ειδών θα πραγματοποιείται από 21/3/2016 έως και 15/4/2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (κιβώτια) στις εισόδους του Νοσοκομείου.

Τα είδη, στα οποία αναφερόμαστε, είναι τα ακόλουθα:

 

Τρόφιμα: Ξηρά τροφή, κονσέρβες, είδη μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές. μπισκότα κτλ.
Είδη ατομικής Υγιεινής: Μωρομάντιλα, πάνες, σαμπουάν – σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, αφρούς ξυρίσματος, ξυραφάκια, αντισηπτικά μαντηλάκια κτλ
Αναλώσιμα: Χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, ποτήρια μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης, κτλ.
Είδη καθαρισμού: Σκούπες, κουβάδες, σάκους απορριμμάτων, απορρυπαντικά, χλωρίνη, γάντια  κτλ.
Είδη Ταξιδίου: Υπνόσακους, σκηνές, σακίδια πλάτη κτλ.
Ιματισμός: Ρούχα – παπούτσια (σε άριστη κατάσταση εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα), κλινοσκεπάσματα.

 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, μαζί με τρόφιμα που θα αγοράσει η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας, θα προσφερθούν σε δομές φιλοξενίας Προσφύγων.

 

Η Διοίκηση ΠΓΝΙ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή ΠΓΝ

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments