Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων για το απαλλακτικό, για πολιτικά πρόσωπα, βούλευμα ,στην υπόθεση του ελλείμματος
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων για το απαλλακτικό, για πολιτικά πρόσωπα, βούλευμα ,στην υπόθεση του ελλείμματος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από:Γιώργος Γκόντζος

Σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων για    “το απαλλακτικό για το πολιτικό προσωπικό βούλευμα για την υπόθεση του ελλείμματος στο παρελθόν στο δήμο Ιωαννιτών” τονίζεται:

“Το απαλλακτικό, για το πολιτικό προσωπικό, βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Ιωαννίνων, έρχεται να  επιβεβαιώσει και επισήμως, το προφανές : το ότι δηλαδή δεν υπήρξε εμπλοκή πολιτικών προσώπων και ποινικές ευθύνες αυτών,  στη γνωστή υπόθεση του ελλείμματος που σημειώθηκε στο παρελθόν στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ήταν μια υπόθεση που υπέβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία όλα τα μέλη της τότε Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που δικαιώνονται σήμερα από την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ωστόσο το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αφήνει έκθετους, αυτούς που επιχείρησαν την μικροπολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης και επιδόθηκαν σε πολιτική σπέκουλα, στο πιο κρίσιμο σημείο της προεκλογικής περιόδου τον Μάιο του 2014.

Αυτούς που επιχείρησαν να ακυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι σήμερα , για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ιωαννιτών. Πολιτικά οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν ανταπόκριση στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ενώ νομικά κατέπεσαν  από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, παραπέμπει σε δίκη δύο υπηρεσιακούς παράγοντες. Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αναμένοντας η εκδίκαση της υπόθεσης να ρίξει άπλετο φως σε αυτή.

Τέλος, δεν μπορεί παρά αυτή την ώρα, η σκέψη όλων μας να βρίσκεται στο Νίκο Μάντη. Τον συνάδελφο μας που αποκάλυψε με τις ενέργειες του το έλλειμμα στο Ταμείο του Δήμου Ιωαννιτών, έκανε όλες τις ενέργειες για να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη και δεν μπόρεσε  να ζήσει τη δικαίωση του.”

 

Δείτε Επίσης

Νέος εκπρόσωπος Τύπου στους Ορίζοντες Ηπείρου ο Ευάγγελος Θάνος

Νέος εκπρόσωπος Τύπου στους Ορίζοντες Ηπείρου αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Θάνος. Ο δημοσιογράφος μετά από πολυετή ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments