Κυριακή , 10 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ

Ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ

Σε ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ αναφέρονται τα εξής :

Με αφορμή την ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου «Σπάρτακος» από 7/2/2019, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Όλες οι εγκαταστάσεις ευθύνης του ΠΕΑΚΙ ανήκουν στη ΓΓΑ και στο ελληνικό δημόσιο.
Στο δημόσιο χώρο δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες.
Το ΠΕΑΚΙ καλείται να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία σε πλήθος ερασιτεχνικών σωματείων που είναι συμβεβλημένα μαζί του και κάνουν χρήση των χώρων ευθύνης του .

Για όλους ισχύει το ίδιο, όλοι οι αθλητές που προπονούνται είναι πρωταθλητές ή εν δυνάμει πρωταθλητές και όλα τα σωματεία που εισπράττουν συνδρομές καταβάλλουν τέλος χρήσης.

Προς γνώση όλων, το Αθλητικό Σωματείο «Σπάρτακος» επί 3,5 χρόνια και μετά από πάνω 5 κατ’ ιδίαν συναντήσεις της Επιτροπής Διοίκησης με τον πρόεδρο του σωματείου, παρανόμως και αυθαίρετα καταλάμβανε δημόσιες εγκαταστάσεις χωρίς συμφωνητικό ή παραχωρητήριο από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Παρόλα αυτά, το Σωματείο συνέχιζε να εισπράττει από γονείς χρήματα.
Οι προθέσεις της ΕΔ είχαν γνωστοποιηθεί στον «Σπάρτακο» από τον Ιανουάριο (7/1/2019 απεστάλη για υπογραφή το συμφωνητικό)  και σίγουρα όχι εν είδει τελεσιγράφου.

Από σήμερα, μετά την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης  μεταξύ της ΕΔ και του Αθλητικού Σωματείου «Σπάρτακος», η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, είναι έτοιμη να προγραμματίσει παρεμβάσεις στις αίθουσες,  πολλαπλάσιες του αντιτίμου παραχώρησης, που  διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές του.

Θέλουμε οι γονείς και οι αθλητές να γνωρίζουν πως εξαντλήσαμε τις δυνατότητες ώστε να μην υπάρξει η χτεσινή αναστάτωση, αλλά εκ του αποτελέσματος, η διοίκηση του σωματείου είναι η μόνη που έχει την απόλυτη ευθύνη των ΜΗ πράξεών της .

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments