Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ του ν. Ιωαννίνων:Στην εκλογή του Νέου Προέδρου της Ν.Δ. μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ του ν. Ιωαννίνων:Στην εκλογή του Νέου Προέδρου της Ν.Δ. μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου.

images (1)Από:Γιώργος Γκόντζος

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) του Ν. Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι οι επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Ιαν. 2016 από 07:00 έως 19:00  στα ίδια εκλογικά τμήματα.

Στην  εκλογή του Νέου Προέδρου της Ν.Δ.  μπορούν να συμμετάσχουν  ΜΟΝΟ όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκ. 2015 και ΟΥΔΕΙΣ άλλος.

Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο ΙΔΙΟ εκλογικό  τμήμα που ψήφισαν στην πρώτη εκλογή.

Αν δεν προσέλθουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οπουδήποτε αλλού.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα γίνεται ΜΟΝΟΝ   με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, ή του διαβατηρίου, ή του διπλώματος οδήγησης, για την ταυτοπροσωπία τους.

Η ψηφοφορία θα ασκείται χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού.

Εγγραφές νέων φίλων και νέων Μελών του κόμματος της Ν.Δ. ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας της 10ης Ιαν. 2016  στα  εκλογικά τμήματα.

 

Η

Ν.ΕΦ.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments