Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

–Από Χάρης Δάφλος–

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 22 Ιουλίου, τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ 2018 – 2019 στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (www. eetaa.gr).

Οι αιτούσες/ντες μπορούν να δουν τα προσωρινά αποτελέσματα στην ειδική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του προσωπικού κωδικού πιστοποίησης, που τους αποδόθηκε από την εφαρμογή της αίτησης για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών, αλλά οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Σε περίπτωση που κάποιος που έχει υποβάλλει αίτηση, έχει ξεχάσει τον κωδικό πιστοποίησης μπορεί να δει τα αποτελέσματα με τους κωδικούς TAXISnet και την πιστοποίηση μέσω ΑΑΔΕ.

Σημειώνεται πως από σήμερα Δευτέρα, 23 Ιουλίου και μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου, μπορούν να υποβληθούν από τις/τους αιτούσες/αιτούντες οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων. Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών, μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς fax των κατά τόπους γραφείων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail, με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους, σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο Υποβολής Ένστασης».

Από τις ενστάσεις, που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 25/7/2018 και ώρα 14 :00.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν καταθέσει αίτηση για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6, 3ος Όροφος, υπεύθυνος Αθ. Γκουγιάννος, τηλ: 26510 54405 & 54407).

Οι οριστικοί πίνακες αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιουλίου.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments