Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αναφορά του Βουλευτή Άρτας, Βασίλη Τσίρκα, για την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας.

Αναφορά του Βουλευτή Άρτας, Βασίλη Τσίρκα, για την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας.

V.Tsirkas

Ο Βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας, κατέθεσε αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής και αποδέκτη τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας, στηρίζοντας το αίτημα του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας για ύπαρξη μιας Δ.Ο.Υ σε κάθε Νομό.

Η κατάργηση των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου από τις Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας και η ένταξή τους στη Δ.Ο.Υ Πρεβέζης που πραγματοποιήθηκε χωρίς γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια, έχει επιφέρει δυσλειτουργία στις Δ.Ο.Υ και πολλά προβλήματα και μόνιμη ταλαιπωρία στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

 Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

 Προς τον Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Παρέμβαση για την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας»

Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δ.Ο.Υ Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας. Στην επισυναπτόμενη επιστολή αναφέρεται η απόφαση του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ όσο και οι πολίτες που συναλλάσσονται μαζί τους.

Σύμφωνα με την επιστολή (αρ. πρωτ. 8/23.4.2015) η κατάργηση των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου από τις Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας και η ένταξή τους στη Δ.Ο.Υ Πρεβέζης έγινε χωρίς γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των Δ.Ο.Υ. αλλά και την ταλαιπωρία χιλιάδων ενδιαφερόμενων πολιτών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμεί την ύπαρξη μίας (1) Δ.Ο.Υ. σε κάθε Νομό με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με την παρούσα ζητάμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες και την προσήκουσα απάντηση προς τους ενδιαφερόμενους, καθώς και στην ενημέρωσή μας σχετικώς.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments