Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-Το μικρό κύμα κακοκαιρίας, ξεγύμνωσε κυριολεκτικά την Δημοτική Αρχή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-Το μικρό κύμα κακοκαιρίας, ξεγύμνωσε κυριολεκτικά την Δημοτική Αρχή

ANEJARTHTHΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αναφέρονται τα εξής:

“Έφτασε ένα μικρό κύμα κακοκαιρίας να πνίξει τα όνειρα και τους μεγαλοιδεατισμούς του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Μπέγκα και ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής, στα νερά της λίμνης Παμβώτιδας.

Αυτό το μικρό κύμα κακοκαιρίας, ξεγύμνωσε κυριολεκτικά την Δημοτική Αρχή και απέδειξε για μια ακόμη φορά, την  επιπολαιότητα και την ανικανότητα της στη διαχείριση, ακόμη και των πιο στοιχειωδών ζητημάτων, που αφορούν την  τύχη των πολιτών αυτής πόλης.

Νέκρωσε ολόκληρος ο Δήμος, όχι τόσο από την χιονόπτωση, αλλά κυρίως από την αδυναμία των υπηρεσιών του Δήμου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα  της χιονόπτωσης, που παρά τις  προειδοποιήσεις της  ΕΜΥ, η Δημοτική Αρχή τις αγνόησε, αφήνοντας την πόλη στην τύχη της.

Άφαντοι οι υπεύθυνοι, αν υπάρχουν, άφαντος και ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος προφανώς μελετούσε τις δικαιολογίες, τις οποίες έπρεπε να επιστρατεύσει για να καλύψει τη γύμνια ολόκληρου του Δήμου, ο οποίος αφέθηκε για μια ακόμη φορά στο έλεος της κακοκαιρίας .

Άφαντα τα μηχανήματα, ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Ανύπαρκτα τα μηχανήματα στα δημοτικά διαμερίσματα, τα οποία και σε αυτή την περίπτωση γνώρισαν την πλήρη αδιαφορία και εγκατάλειψη. ΄

Άφαντα τα δήθεν δεκάδες ιδιωτικά μηχανήματα που θα έκαναν τους αποχιονισμούς.

Άφαντες οι αλατιέρες. Παρούσα μόνο η ανικανότητα για μια ακόμη φορά της Δημοτικής Αρχής, η οποία με μια ανακοίνωση της απλά  προσπάθησε να διασκεδάσει την αγωνία των πολιτών, οι οποίοι<< έπρεπε  να κλειστούν  στα σπίτια τους μακριά από τις επιχειρήσεις και τις εργασίες τους>>.

Κατόπιν όλων αυτών αναρωτιέται κανείς, αν  είναι ικανή αυτή  Δημοτική Αρχή να διαχειριστεί μεγάλα ζητήματα της πόλης, όταν στα πολύ μικρά απέτυχε παταγωδώς!

Αυτή η Δημοτική Αρχή, που για επτά χρόνια έχει μείνει στα οράματα και στους προγραμματισμούς έργων δεκάδων εκατομμυρίων,   δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την καθημερινότητα των συμπολιτών και  μέχρι τώρα  τα δείγματα ικανότητας κινούνται σε αρνητικούς ρυθμούς.

Ερωτούνται ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αν είναι ικανοποιημένοι από την όλη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη  όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, που αυτή  βρέθηκε στην δίνη τουχιονιά”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments