Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ : “Ο χορός των ημετέρων σε Δήμο και ΔΕΥΑΙ”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ : “Ο χορός των ημετέρων σε Δήμο και ΔΕΥΑΙ”

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας” αναφέρονται τα εξής:

“Λίγες μέρες πριν  τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο χορός των ημετέρων σε Δήμο  και ΔΕΥΑΙ  καλά κρατεί.

Ιδιαίτερα στην ΔΕΥΑΙ ο αντιπρόεδρος με ανοχή αν όχι με καθοδήγηση του Προέδρου και Δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα, ψάχνει πόρους οικονομικής αποκατάστασης του αντιπροέδρου της επιχείρησης διπλασιάζοντας του τον μισθό!

Εδώ και πολύ καιρό ο κ. Αντιπρόεδρος, προσπαθεί να μεθοδεύσει τον διπλασιασμό του μισθού του, κάτι που είναι απαγορευτικό εκ του νόμου, αφού είναι γνωστό ότι η επιχείρηση παρουσιάζει ζημιές και αυτό εμποδίζει τέτοιου είδους μηνιαία αποζημίωση και μάλιστα αναδρομικά,  όπως αποφασίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία όμως  επικυρώνεται  από την Αποκεντρωμένη  Διοίκηση.

Διαχρονικό μέλημα της οικονομικής αποκατάστασης του αντιπροέδρου και όχι το συμφέρον των πολιτών οι οποίοι καλούνται να πληρώνουν πανάκριβο το νερό που φτάνει στις βρύσες του. Βαρύγδουπη υπόσχεση για μείωση της τιμής του νερού μια υπόσχεση που ποτέ δεν τηρήθηκε.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των αποφάσεων, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ επιστράτευσε ακόμη και αναπληρωματικά μέλη της επιχείρησης, προκειμένου να δημιουργηθεί απαρτία, η οποία θα αποφάσιζε τον διπλασιασμό του μισθού του αντιπροέδρου, κάτι που δεν επιτεύχθηκε αφού η παρουσία του ενδιαφερόμενου είναι απαγορευτική βάσει νόμου.

Παρόλα αυτά, χωρίς απαρτία, η μειοψηφία πήρε απόφαση παράνομα για το διπλασιασμό του μισθού.

Συμμέτοχη σε αυτή την παρανομία ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας  και ο Αντιδήμαρχος κ. Μανταλόβας, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους σε μια παράνομη πράξη, για την οποία θα κληθούν οι αρμόδιες αρχές (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) να  εγκρίνουν,    και να  εκτελέσουν μια παράνομη απόφαση και κυρίως το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο έχει απορρίψει το συγκεκριμένο αίτημα στο παρελθόν.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ  καταγγέλλει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και πράξεις, καλώντας τους συμπολίτες να πράξουν το ίδιο στις εκλογές του Μαίου.”

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments