Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Κάτω ο φασισμός- καταδίκη της ΧΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Κάτω ο φασισμός- καταδίκη της ΧΑ

antarsya eek

 Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων:
Κάτω ο φασισμός-  καταδίκη της ΧΑ

(Αντιφασιστική πορεία , Παρασκευή 18/9/2015 και ώρα 19:00 από την Περιφέρεια-πρώην Νομαρχία).

Δυο χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονική επίθεση των φασιστών  της ΧΑ στο αντιφασίστα Παύλο Φύσσα. Δυο χρόνια που το αντιφασιστικό κίνημα έχει μπλοκάρει την δολοφονική μηχανή της ΧΑ, στέλνοντας την στο ειδώλιο του κατηγορούμενου.

Έχοντας απέναντί του  όλο το πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο που επιχειρεί να περισώσει την ΧΑ ή τμήμα της, κωλυσιεργώντας στην δίκη, με στόχο να την έχει ως λύση ανάγκης ή ως δολοφονικά μαντρόσκυλα του ενάντια στο εργατικό κίνημα, την αριστερά,  τους αναρχικούς, και το αντιφασιστικό κίνημα.

Χ.Α που είναι τόσο αντισυστημική που την στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο,  οι εφοπλιστές και οι πάσης φύσεως οικονομικοί απατεώνες, στηρίζοντας από την πλευρά της τόσο την  ΕΕ, το ευρώ, το ΝΑΤΟ και τους ιμπεριαλιστές.  Βάζοντας στο στόχαστρο τους αδύνατους αυτής της κοινωνίας: τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους πάσης φύσεως διαφορετικούς, τα ΑμεΑ.

Μαυρίστε την ΧΑ αυτήν την δολοφονική συμμορία αυτών των δυνάμεων που καταστρέφουν την ζωή μας, αυτών των δυνάμεων που μας επιστρέφουν στις χειρότερες στιγμές του μεσαίωνα, αυτών των δυνάμεων που προκαλούν πολέμους, καταστρέφουν χώρες, δημιουργώντας το μεταναστευτικό και προσφυγικό κύμα, κλείνοντας και ανοίγοντας τα σύνορα κατά το δοκούν, για να δημιουργήσουν μια νέα στρατιά μαύρης και κακοπληρωμένης εργασίας.

Απαιτούμε την καταδίκη των δολοφόνων της ΧΑ – Σύνορα ανοικτά για κάθε πρόσφυγα, ίσα δικαιώματα στους μετανάστες.

Καλούμε και συμμετέχουμε στην αντιφασιστική πορεία που θα γίνει την Παρασκευή 18/9/2015 και ώρα 19:00 από την περιφέρεια(πρώην νομαρχία).

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments