Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Αντιπροσωπεία του Α.Α. ΑΚΤΙΟΥ στο Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης Πρέβεζας

Αντιπροσωπεία του Α.Α. ΑΚΤΙΟΥ στο Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης Πρέβεζας

IMG_0579IMG_0580Από:Γιώργος Γκόντζος–Το Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης του Νομού Πρέβεζας που εδρεύει επί της Λεωφόρου Ιωαννίνων 210 επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Α.Α. ΑΚΤΙΟΥ με επικεφαλής τον Επισμηναγό κ. Ματαφιά Παναγιώτη και την Ανθυπασπιστή κα Λύτου Ζωή προσφέροντας πολλά δώρα για τα παιδιά, γραφική ύλη και άλλα πράγματα για την λειτουργία του κέντρου .Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΑΑ Αρβανίτης Περικλής αφού τους υποδέχτηκε τους ενημέρωσε για την λειτουργία και την πορεία του κέντρου τονίζοντας ότι πάντοτε η Πολεμική Αεροπορία και συγκεκριμένα η μονάδα  του Ακτίου διακρίνονταν για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ήταν αρωγός στο ΚΕΕΑΑ απ’ τη μέρα της ίδρυσής του.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΑΑ ευχαριστεί την αντιπροσωπεία της Πολεμικής Αεροπορίας το προσωπικό και τον διοικητή του Α.Α ΑΚΤΙΟΥ κο Τσούτσουρα Νικόλαο.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments