Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Απολογισμός και αξιολόγηση του Προγράμματος «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον»

Απολογισμός και αξιολόγηση του Προγράμματος «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον»

index

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ «Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα και Διεθνές Οικονομικό Περιβάλλον»  πραγματοποιεί Ημερίδα με θέμα «Απολογισμός και αξιολόγηση του Προγράμματος» τη Δευτέρα26Οκτωβρίου2015 και ώρα 13:30, στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο 2015,  υλοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων), το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Οικονομικών Επιστήμων)  και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών) με τη συμμετοχή καθηγητών και εξειδικευμένων επιστημόνων.

Στόχος του προγράμματος ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων και η παροχή επιστημονικής και επαγγελματικής ειδίκευσης στο επιστημονικό πεδίο της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας. Αναλύθηκαν θέματα Διεθνούς Οικονομικού Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Επιχειρηματικής Στρατηγικής και Σχεδιασμού αλλά και εναλλακτικών μορφών επιχειρηματικότητας όπως η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα έφερε κοντά αποφοίτους με  διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, που είτε εργάζονται στο αντικείμενό τους και επιθυμούν να εξελιχθούν, είτε είναι άνεργοι / ετεροαπασχολούμενοι και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, για να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι πήραν ερεθίσματα, εφόδια και κατευθύνσεις που σίγουρα τους είναι απαραίτητα όταν αποφασίσουν οι ίδιοι να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως δυνητικοί επιχειρηματίες αλλά και ως στελέχη επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους,

Δείτε Επίσης

Γ.Πλεύρης (Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων) -Τιμάμε τον SAMUEL PATY,τον εκπαιδευτικό ,ήρωα της σύγχρονης εποχής.Αποφασισμένος δάσκαλος να διδάξει την ελευθερία της έκφρασης.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην πρωτοβουλία  του 1ου Γυμνασίου  Ιωαννίνων να κρατηθεί  στην πρωινή  προσευχή ενός  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments