Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αρταίων

Αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αρταίων

dimarxeio_artas

 

Στη συνεδρίασή της την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αρταίων αποφάσισε τα εξής:

1.Προσωρινή ανάκληση  (για 15 ημέρες) της άδειας λειτουργίας «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος-Επιχ. αναψυχής & προσφοράς κατά κύριο λόγο οιν.ποτών» του Kωστούλα Βασιλείου του Κων/νου που βρίσκεται στην Κασσοπίτρας 14 στην Άρτα, μετά από γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Υγείας –Πρόνοιας Π.Ε. Άρτας.

2.Προσωρινή ανάκληση (για 15 ημέρες)   της άδειας λειτουργίας «Επιχ. μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος» της Καρπουζά Αριστέας του Ηλία που  βρίσκεται στην  πλατεία 24ης Ιουνίου στην Άρτα μετά από γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Υγείας –Πρόνοιας Π.Ε. Άρτας .

3.Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων και παράτασης λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα  Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος & Επ. αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οιν.ποτών του Μολώνη Κων/νου  του Ευαγγέλου που βρίσκεται στην ΤΚ Βλαχέρνας της ΔΕ Βλαχέρνας.

4.Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων και παράτασης λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα  Καφετέρια  εντός ξενοδοχείου ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ του Κουτσούμπα Ιωάννη  του Βασιλείου που βρίσκεται στην ΤΚ Φιλοθέης του Δήμου Αρταίων.

  1. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων και παράτασης λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα Επ. αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οιν.ποτών του Ρούμπου Παναγιώτη του Βασιλείου που βρίσκεται στην ΤΚ Ανέζας της ΔΕ Αμβρακικού του Δήμου Αρταίων.
  2. Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων για το κατάστημα Καφενείο-Οβελιστήριο του Ντόκορου Χρήστου του Παντελή που βρίσκεται στην ΤΚ Ράχης της ΔΕ Αμβρακικού του Δήμου Αρταίων.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments