Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ‘Αρχισαν οι εγγραφές για τους Αγώνες Σκυταλοδρομιών Δρόμου “Ιωάννινα Βίκος Street Relays” στα Ιωάννινα, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

‘Αρχισαν οι εγγραφές για τους Αγώνες Σκυταλοδρομιών Δρόμου “Ιωάννινα Βίκος Street Relays” στα Ιωάννινα, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

az_SR_Ioannina_2016_0237Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–(Flash back: Στιγμές μέσα στο χρόνο-Το βίντεο των αγώνων μπορείτε να το κατεβάσετε από το λινκ: https://we.tl/EHWntuqpRGΥπάρχει στο Youtube εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EP54O7UvOUs)

Με κοινό όραμα και στόχο τα Ιωάννινα να γίνουν ο καλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα, ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από τρία χρόνια να τρέχουμε και να αλλάζουμε σκυτάλη στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Φτάνοντας στην τέταρτη σειρά σκυταλοδρομιών «Βίκος Street Relays» τον Ιούνιο του 2017 νιώθουμε υπερήφανοι για το μικρό λιθαράκι που έχουμε βάλει και το κοινωνικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, το οποίο απλόχερα έχουμε μοιράσει στην τοπική κοινωνία.

Η αυλαία άνοιξε το 2014 με τη διεξαγωγή ενός απίστευτα επιτυχημένου αθλητικού τριημέρου στην πόλη των Ιωαννίνων, με Σκυταλοδρομίες Δρόμου και το Γύρο της Λίμνης. Ένα αξέχαστο τριήμερο, όπου χιλιάδες αθλητές και θεατές βγήκαν στο δρόμο και αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Ερμής 1877».

Ο κόσμος των Ιωαννίνων αγκάλιασε με θέρμη το πρωτότυπο αθλητικό γεγονός και σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Αθλητικό Όμιλο «Ποσειδών», αθλητές, πρωταθλητές ευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου, απλοί πολίτες κάθε ηλικίας έτρεξαν και συνέθεσαν στην Ακτή Μιαούλη ένα πολύχρωμο αθλητικό γεγονός το οποίο προκάλεσε αίσθηση πανελληνίως!

Τα Βίκος Street Relays επέστρεψαν στα Ιωάννινα, ένα χρόνο αργότερα, στις 13 Ιουνίου 2015, σε έναν μοναδικό αγώνα, που δεν είχε ξαναγίνει! Σκεφτήκαμε και ετοιμάσαμε το «Γύρο του Κάστρου», πάλι με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Ποσειδών» τρέξαμε και στηρίξαμε την «Κιβωτό του Κόσμου» στη Πωγωνιανή.

Το στοίχημα του Κάστρου κερδήθηκε και σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές τρεξίματος  της Ελλάδας, με ιδιαίτερη φιλανθρωπική αλλά και πολιτιστική σημασία, ο «Γύρος του Κάστρου» επέστρεψε στις 4 Ιουνίου του 2016 για ακόμα μία χρονιά στα Ιωάννινα.

Με ρεκόρ συμμετοχών, πολύ κέφι, παλμό και σε κλίμα εορταστικής ατμόσφαιρας, υπό τη δροσερή σκιά των αιωνόβιων πλατάνων, που δεσπόζουν στον παραλίμνιο δρόμο των Ιωαννίνων, όλοι μαζί αλλάξαμε σκυτάλες στα Βίκος Street Relays 2016, στηρίζοντας τόσο οικονομικά όσο και επικοινωνιακά τις προσπάθειες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Μέριμνα».

Και φτάσαμε στο 2017. Το νέο μας ραντεβού είναι προγραμματισμένο στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 10 Ιουνίου, με τους δρομείς να διανύουν τη γνωστή διαδρομή  «ο Γύρος του Κάστρου», με εκκίνηση από την πλατεία Μαβίλη, στις 18:00.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών αναμένεται να τρέξουν στα μαγευτικά στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, αλλά και δίπλα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων, σήμα κατατεθέν του Μώλου, της παραλίμνιας διαδρομής έξω από το ανατολικό τμήμα των πανύψηλων τειχών της παλιάς πόλης.

Η διαδρομή στα Βίκος Street Relays 2017 στα Ιωάννινα είναι μια από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα, σε έναν αγώνα που πέρα από τον αγωνιστικό και ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και έντονη φιλανθρωπική χροιά, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των συμμετεχόντων θα διατεθεί για να στηριχθούν οικονομικά αλλά και επικοινωνιακά οι προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εγγραφές ηλεκτρονικά στο www.hermes-events.org μέχρι την Τετάρτη 7/6

Δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώνονται και παραδίδονται έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες” και ώρες 16:00-20:00 καθημερινά.

Παραλαβή υλικού και τελικές εγγραφές  Παρασκευή 12:00-20:00, από την γραμματεία των αγώνων στο ξενοδοχείο Du Lac

Παραλαβή εξοπλισμού το Σάββατο 10 Ιουνίου, 10:00 – 16:00, από την γραμματεία των αγώνων στην πλατεία Μαβίλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays

________________
Από το γραφείο ενημέρωσης

Email: [email protected]

ΠΗΓΗ Βίκος Street Relays Ιωάννινα 2017

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments