Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις υποδομών στο Δήμο Ιωαννιτών

Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις υποδομών στο Δήμο Ιωαννιτών

Εργασίες ασφαλτοστρώσεων και συντηρήσεων υποδομών βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Ιωαννιτών και εξ αυτού του γεγονότος είναι αναγκαίες ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υλοποίηση των έργων.
Έτσι στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ», αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, των οδών Πατριάρχου Ευαγγελίδη, Διονυσίου Φιλοσόφου και Λεωφόρου Καραμανλή(έμπροσθεν Πλατείας Μαβίλη) από τη Δευτέρα 08/06/2015 έως και την Τέταρτη 17/06/2015, ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Επίσης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Ψαρρών στη Βρυσούλα Ιωαννίνων.
Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, της οδού Ψαρρών στη Βρυσούλα Ιωαννίνων από τη Δευτέρα 08/06/2015 έως και το πέρας των εργασιών, ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Σε όλους τους προαναφερόμενους δρόμους, τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.
Μετά το πέρας των εργασιών οι οδοί θα τεθούν ξανά σε κυκλοφορία

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments