Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Αύριο Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»

Αύριο Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»

gianninaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Την τακτική Γενική της Συνέλευση πραγματοποιεί η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18:30, στα Λιθαρίτσια.  Σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνονται τα εξής:

“Τα «Γιάννενα Τώρα» παραμένουν η μόνη ενεργή παράταξη του δήμου, η οποία όχι μόνο τηρεί πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τις καταστατικές της διαδικασίες αλλά, επίσης, προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους δημότες, να ενημερώνεται και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται, όπως ορίζεται από το καταστατικό της, και προσκαλούνται οι συνδημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα για το μέλλον της πόλης μας, να παρευρεθούν και να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της παράταξης. Οι εγγραφές των νέων μελών θα ξεκινήσουν μισή ώρα πριν από την έναρξη της Συνέλευσης και θα συνεχιστούν μέχρι την έναρξη αυτής.

Σας περιμένουμε!”

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments