Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”: Κατατέθηκαν προτάσεις, παρουσιάστηκαν υποψήφιοι για την Πεδινή

“Γιάννενα Νέα Εποχή”: Κατατέθηκαν προτάσεις, παρουσιάστηκαν υποψήφιοι για την Πεδινή

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται  τα εξής:

“Την Πεδινή επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής και συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Ελισάφ κατέθεσε τις προτάσεις της «Νέας Εποχής» δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην ανάγκη επιτόπιας επίλυσης προβλημάτων ώστε οι κάτοικοι να μην είναι υποχρεωμένοι να προσφεύγουν στο κεντρικό δημαρχείο.

Εκτενής συζήτηση έγινε για την ανάγκη συμπλήρωσης των σχολικών υποδομών καθώς η αύξηση του μαθητικού δυναμικού απαιτεί νέες αίθουσες κυρίως για το Δημοτικό Σχολείο και το Λύκειο.

Επιτακτική είναι η ανάγκη ολοκλήρωσης και επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της περιοχής. Ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι θα επανεξεταστεί το κόστος σύνδεσης στο πλαίσιο της ισονομίας και της εξυγίανσης της ΔΕΥΑΙ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε για την αναμόρφωση της κεντρικής πλατείας, την αποπεράτωση του αθλητικού κέντρου, την βελτίωση των οδικών υποδομών ενώ θα επιδιωχθεί η δυνατότητα λειτουργίας λαϊκής αγοράς όπως και η σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ αύξηση των δρομολογίων.

«Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η αντιμετώπιση των κοινών για όλους τους δημότες ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός δημοσίων χώρων, η συντήρηση του οδικού δικτύου, η αναβάθμιση των πλατειών, των πάρκων και η ασφαλής λειτουργία των παιδικών χαρών» τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στην Πεδινή ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της Κοινότητας.

Υποψήφιοι είναι:

ΓΚΟΓΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

ΓΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΖΗΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΖΩΝΙΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΝΟΥ ΣΟΥΖΑΝ”

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments