Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

“Γιάννενα Νέα Εποχή”: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από μία διαδρομή οκτώ περίπου μηνών η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιό της και οδεύει προς τις εκλογές με αισιοδοξία και πίστη ότι στις 26 Μαΐου θα γίνει μια νέα αρχή.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής ο επικεφαλής της παράταξης Μωυσής Ελισάφ, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις Κοινότητες του Δήμου.

Με το μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη και να την εμπιστευτούν. Ο ίδιος θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στο πολλαπλάσιο.

Σημείωσε ότι η παράταξη είναι ανοιχτή στο διάλογο με όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου και κατέληξε εκφράζοντας την βεβαιότητα για την εκλογική νίκη.

Απευθυνόμενος στα μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος της παράταξης Μιχάλης Ράπτης, τόνισε ότι η κατάθεση του ψηφοδελτίου αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δυνατοί, ενωμένοι, με πίστη στους πολίτες και με αισιοδοξία από τα μηνύματα που παίρνουμε βαδίζουμε προς την Κυριακή των εκλογών.

Η παράταξή μας, ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αποτελεί μία δύναμη προόδου που θέλει και μπορεί να οδηγήσει τα Γιάννενα μπροστά.

Να βάλει τέλος στη μιζέρια, να αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών και να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στην πόλη να ανακτήσει τον ιστορικό της ρόλο και να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη περιοχή των νοτιοδυτικών Βαλκανίων.

Το εγγυάται ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, το εγγυώνται οι δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμπορεύονται μαζί του, οι υποψήφιοι των κοινοτήτων σε όλο το εύρος του δήμου. Και κυρίως οι πολίτες που συστρατεύονται μαζί μας και γίνονται κάθε μέρα και περισσότεροι.

Βαδίζουμε προς την 26η Μαίου με την βεβαιότητα της νίκης, η οποία θα είναι νίκη των πολιτών, νίκη της πόλης που θέλει να δει το μέλλον της να αλλάζει», κατέληξε.”

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments