Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή” για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

“Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή” για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

Η παράταξη “Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή” χαιρετίζει την σημαντική ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου 3.000 σε οικόπεδο του Δήμου Ιωαννιτών.
Μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για την πόλη, μετά την παραχώρηση του πάρκου Πυρσινέλλα, των στρατιωτικών φούρνων, των στρατιωτικών φυλακών και φυσικά την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και του αεροδρομίου.
Για να μπαίνουν όμως τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα πρέπει να δούμε και τι έκανε επιτέλους για τις αθλητικές υποδομές σε αυτή την πόλη η παρούσα δημοτική αρχή και παράταξη 9 χρόνια τώρα. Τι έκανε το 2010-2014 όταν Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης ήταν ο σημερινός υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ελισάφ αλλά και τι έκανε στην τελευταία της θητεία πέντε χρόνια τώρα.
Κατά την πρόσφατη περιοδεία μας στην Κατσικά, είχαμε την τύχη σε μια μέρα γιορτής για το ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες της περιοχής να επισκεφτούμε το (ο Θεός να το κάνει) «Αθλητικό Κέντρο» της Θύελλας Κατσικάς. Τριτοκοσμικές εικόνες, με τον χώρο να παραμένει βιώσιμος απλά από την αγάπη και την προσπάθεια του ΔΣ και των κατοίκων.
Η Δημοτική Αρχή εδώ και 9 χρόνια στον Αθλητισμό κρίνεται μετεξεταστέα. Η πόλη αν δεν διέθετε ΕΑΚ, θα κατατάσσονταν στους τελευταίους Δήμους της χώρας. Κάτι που φυσικά δεν μετράει το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, γιατί ποσώς το ενδιαφέρει.
Η παταγώδης αποτυχία στην κάλυψη των αθλητικών αναγκών αποδεικνύεται και με την μηδενική ένταξη αθλητικών έργων στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ καθώς και στην αδυναμία λειτουργίας του ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ της Περιφέρειας από τις υπηρεσίες του Δήμου. Σε έναν αυριανό Δήμο με προοδευτικό πρόσημο και ισχυρή παρουσία των Πολιτών για την Ανατροπή, ο αθλητισμός θα είναι ισχυρή προτεραιότητα. Αποκομμένος από την εξόφθαλμα πελατειακή του σημερινή διαχείριση για όλο το λεκανοπέδιο, με στρατηγικό σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας, με πλήρες κοστολογημένο και πολιτικά ιεραρχημένο πλαίσιο.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments