Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Πολίτες Για την Ανατροπή”: Οι επισκέψεις των υποψηφίων και του επικεφαλής της παράταξης Λ. Νάτση

“Γιάννενα Πολίτες Για την Ανατροπή”: Οι επισκέψεις των υποψηφίων και του επικεφαλής της παράταξης Λ. Νάτση

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή” αναφέρονται τα εξής:

“Στοχεύοντας στην διατήρηση, διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ως ένα σημαντικότατο στοιχείο της πόλης των Ιωαννίνων και με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, την Παρασκευή 10 Μαΐου ο υπ. Δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με υπ.δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων όπου συνομίλησαν διεξοδικά με τον Πρ. Δ/σης κ.Κασκάνη. Ακολούθως επισκέφθηκαν την Εφορία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων όπου είχαν μια εκτενή συζήτηση με τον Έφορο κ.Σουέρεφ, ολοκληρώνοντας με το Τμήμα Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο χώρο του Ιτς Καλέ, με την Πρ. κα. Καλογιάννη.

Σε θερμό κλίμα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε και η περιοδεία της παράταξης στα καταστήματα της οδού Αβέρωφ, όπου μοιράστηκε προεκλογικό υλικό.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε καταστήματα της Ανατολής. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες ακόμα μια φορά εξέφρασαν το παράπονο ότι ο Δήμος δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Την Εκλογική περιφέρεια Παμβώτιδας του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφτηκε το Σάββατο η παράταξη ” Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή”. Συγκεκριμένα το πρωί στον Κατσικά στήθηκε κιόσκι στην Κεντρική πλατεία, από όπου μέλη της παράταξης μοίρασαν προεκλογικό υλικό, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με μέλη του συνδυασμού έκαναν περιοδεία στο χωριό, επισκεπτόμενοι τα καταστήματα και σε θερμό κλίμα συζήτησαν με τους κατοίκους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και το πρόγραμμα της Ανατροπής. Ακολούθως ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν το Κουτσελιό και το Δροσοχώρι, όπου μοίρασαν το πρόγραμμα της παράταξης και συνομίλησαν με τους κατοίκους, που τους εξέφρασαν τα παράπονά τους για την πολιτική της δημοτικής αρχής, που τους θυμάται μόνο τις παραμονές των εκλογών.

Την Κυριακή το πρωί ο Λ. Νάτσης με υποψήφιους της παράταξης επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους της Εκλογικής Περιφέρειας Μπιζανίου και συγκεκριμένα την Πεδινή, Αμπελιά, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά. Ακόμα μια φορά κοινή διαπίστωση ότι Δήμος Ιωαννιτών δεν είναι μόνο το αστικό κέντρο.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments