Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα – Απαράδεκτες και οι συμπεριφορές μερίδας «οπαδών»

«Γιάννενα Τώρα»: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα – Απαράδεκτες και οι συμπεριφορές μερίδας «οπαδών»

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” αναφέρονται τα εξής:

“Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καταδικάζει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίες οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος. Η ιστορική όσο και εμβληματική ομάδα του ΠΑΣ, η «αγαπημένη των Ηπειρωτών» όπου γης, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να εμφανίζεται ως ουραγός και ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια.

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά ζητήματα, τη χθεσινή μέρα αμαύρωσαν τα επεισόδια και οι βανδαλισμοί που προκάλεσε μια μικρή ομάδα οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά των μεμονομένων αυτών ατόμων που είναι η λυπηρή εξαίρεση και καμία σχέση δεν έχουν με το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ και ελπίζει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να επανορθώσουν τις ζημίες που προκάλεσαν στο πρόσφατα ανακαινισμένο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Σε ότι μας αφορά, είμαστε πάντα έμπρακτα κοντά στον αθλητισμό, την ομάδα και τους υγιείς φιλάθλους της, αλλά δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ριζικής αντιμετώπισης των τριτοκοσμικών αυτών συμπεριφορών.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments