Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε επιχειρήσεις & καταστήματα στις οδούς Αβέρωφ και Ανεξαρτησίας

«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε επιχειρήσεις & καταστήματα στις οδούς Αβέρωφ και Ανεξαρτησίας

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” αναφέρονται τα εξής:

“Καταστηματάρχες και επιχειρηματίες των οδών Αβέρωφ και Ανεξαρτησίας είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν στελέχη – υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Άρη Μπαρτζώκα.

Κατά την επίσκεψη του, το κλιμάκιο της παράταξης, ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής για θέματα που άπτονται των μελλοντικών σχεδιασμών στην περιοχή, για τα οποία εξέφρασαν την αγωνία τους καθώς δεν έχουν ενημερωθεί.

Παράλληλα, το κλιμάκιο της παράταξης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι αρκετά σημεία του κεντρικότερου και τουριστικότερου δρόμου της πόλης είναι αν όχι εγκαταλειμμένα σίγουρα απεριποίητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας, δήλωσε σχετικά:

«Συναντήσαμε σήμερα εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι αν και βρίσκονται «δίπλα» στο δημαρχιακό μέγαρο, στην πραγματικότητα είναι τελείως αποκομμένοι από τις αποφάσεις που τους αφορούν. Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνουν οι εμβληματικές περιοχές μας καλύτερες: Χρειάζονται κυρίως ιδέες και βούληση να γίνουν πράξη, επ’ ωφελεία όμως των πολιτών. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω θερμά για την υποδοχή που είχαμε από τους πολίτες και να υποσχεθώ ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ο εμπορικότερος δρόμος της πόλης μας να ξαναβρεί την παλαιά του αίγλη.»

Στη συνέχεια η παράταξη επισκέφθηκε καταστήματα της οδού Ανεξαρτησίας, όπου διαπίστωσε την ουσιαστική εγκατάλειψη της περιοχής αλλά και την προχειρότητα και την καθυστέρηση με την οποία ο Δήμος έχει προχωρήσει σε διορθωτικές παρεμβάσεις σε σημεία που έχρηζαν επισκευών.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Βούστρος, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Δ. Σκούρτης, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Ρ. Τσέλιου-Σίμου και ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας.

Οι επισκέψεις συνεχίζονται καθημερινά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παράταξης.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments