Κυριακή , 10 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΙ & το Βιολογικό

«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΙ & το Βιολογικό

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αναφέρονται τα ακόλουθα: «Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε χθες 16 Ιανουαρίου 2019 αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενη από: Τον επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πάνου, τον Εκπρόσωπο Τύπου Ν. Βούστρο και τον πρ. Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Κυριαζή στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ιωαννίνων.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε αρχικά τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης των Ιωαννίνων οι οποίες ανήκουν στη αρμοδιότητα της επιχείρησης και ολοκλήρωσε την επίσκεψη της με συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης με τη διοίκηση, τους προϊσταμένους & διευθυντές της επιχείρησης και το Σύλλογο Εργαζομένων.

Τις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» τις επισκέφθηκε για δεύτερη φορά, και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία τους.

Σημειώνεται ότι είναι η μόνη Δημοτική Παράταξη η οποία έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και μάλιστα αρκετές φορές και όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο οπότε συνηθίζονται οι επισκέψεις αυτές.

Στη συνέχεια, ακολούθησε τρίωρη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, η οποία μόνο «εθιμοτυπική» δεν ήταν, αλλά εξελίχθηκε σε ουσιαστική σύσκεψη συνεργασίας με τη διοίκηση και το προσωπικό, οι οποίοι πρόθυμα ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της παράταξης σε όλα όσα η παράταξη ζήτησε να ενημερωθεί.

Αν και διαπιστώσαμε, με ικανοποίηση, ότι πλειάδα ζητημάτων που έθετε η παράταξή μας σχετικά με οργανωτικά & διοικητικά θέματα έχουν υιοθετηθεί από τους αρμόδιους της επιχείρησης, υπογραμμίζουμε ωστόσο ότι παραμένουν σοβαρές ελλείψεις που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της επιχείρησης είναι υποχρέωση των διοικήσεων, σημερινής & μελλοντικών, καθώς η λειτουργία της αφορά & επηρεάζει άμεσα το δημότη, στον οποίο και λογοδοτούμε όλοι μας.

Ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας στο περιθώριο της επίσκεψης – ενημερωτικής συνάντησης συνεργασίας, δήλωσε:

«Σε ότι μας αφορά, δεν θα πάψουμε να ασκούμε με σοβαρότητα τεκμηριωμένη και εποικοδομητική κριτική, για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης.

Ως γνωστό, η ύδρευση και η αποχέτευση αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη και ως τέτοιο αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα.

Είμαστε εδώ για να επικροτήσουμε κάθε ενέργεια η οποία βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε αντίθετη περίπτωση.»

Η επίσκεψη έκλεισε με συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά την παράταξη για τα διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.»

 

 

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments