Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Στο ΠΕΑΚΙ και στα Καρδαμίτσια η Παράταξη

«Γιάννενα Τώρα»: Στο ΠΕΑΚΙ και στα Καρδαμίτσια η Παράταξη

Συνέχισε εντατικά το πρόγραμμα επισκέψεων της η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το σαββατοκύριακο:

Το Σάββατο 19/4 πολυάριθμη ομάδα στελεχών της παράταξης επισκέφθηκε το ΠΕΑΚΙ όπου ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις και το Κέντρο γενικά.

Με αφορμή την επίσκεψη, η παράταξη δηλώνει την πάγια στήριξη της σε ζητήματα βελτίωσης αθλητικών υποδομών, όπως είναι για παράδειγμα και ο φωτισμός του γηπέδου -θέμα για το οποίο είχε δεσμευθεί στα εγκαίνια η Δημοτική μας Αρχή, αλλά και αρκετά άλλα.. Είναι γεγονός ότι όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν ενίσχυσαν ουσιαστικά το μαζικό αθλητισμό στην περιοχή μας, πράγμα που για την παράταξη αποτελεί υψηλότατη προτεραιότητα.

Θεωρούμε ότι απαιτείται το συντομότερο η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου – ΠΕΑΚΙ και άλλων εμπλεκομένων φορέων, ώστε να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα και άκρως απαραίτητα θέματα λειτουργίας του.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι της παράταξης επισκέφθηκαν την περιοχή των Καρδαμιτσίων, για την οποία όλες οι παρατάξεις υποστηρίζουν ότι τη βελτίωσαν «κατόπιν ενεργειών τους», καθώς συνηθίζεται στην προεκλογική περίοδο, ακόμα κι αν δεν ισχύει, όμως οι κάτοικοι έχουν τελείως άλλη γνώμη, με πλειάδα προβλημάτων τα οποία παραμένουν επί χρόνια ανεπίλυτα: Η δημιουργία πλατείας, ο ανεπαρκής δημοτικός φωτισμός, η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων & πολιτιστικού κέντρου, είναι μερικά μόνο από αυτά.

Ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας αποχωρώντας από την περιοχή δήλωσε: «Καλό θα ήταν όσοι υποψήφιοι εμφανίζουν όψιμο ενδιαφέρον να απολογούνται (όλοι τους!) στους πολίτες και όχι να επαίρονται για τα υποτιθέμενα έργα που ΘΑ γίνουν, τα οποία για την ώρα είναι μόνο πίνακες σε καταλόγους και …μακέτες. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που η καθημερινότητα τους είναι από δύσκολη έως προβληματική και γνωρίζουν πολύ καλύτερα τι έχει κάνει ο καθένας γι’ αυτούς. Οι υποψήφιοι μιλούν τώρα, όμως σημασία έχει αυτό που θα πουν οι κάτοικοι στις 26 Μαΐου. Και αυτό δεν θα «αρέσει» σε αρκετούς…».

Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πάνου, Μ. Αναγνωστοπούλου, Γ. Γοργόλης, Π. Δεβελέγκας, Ε. Ζιώγα, Χ. Νάκας, Β. Σταμάτης, Δ. Σκούρτης, Ρ. Τσέλιου-Σίμου και ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας.

Οι επισκέψεις και οι ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γραμματείας της παράταξης.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments