Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Το Πέραμα επισκέφθηκε η παράταξη – Όχι στο Δήμο «δύο ταχυτήτων»

«Γιάννενα Τώρα»: Το Πέραμα επισκέφθηκε η παράταξη – Όχι στο Δήμο «δύο ταχυτήτων»

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” αναφέρονται τα εξής:

“Επίσκεψη στο Πέραμα πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» (Β. Βασιλείου, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Χ. Νάκας, Δ. Σκούρτης και Α. Στεργίου – Γιαννακοπούλου), συνοδευόμενο από το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης και εκ νέου υποψήφιο κ. Δ. Πάνου και τον επικεφαλής κ. Α. Μπαρτζώκα.

Οι υποψήφιοι της παράταξης περιηγήθηκαν στην έδρα του πρώην Δήμου Περάματος – νυν Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Ιωαννιτών και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την απαξίωση αλλά και τον οικονομικό μαρασμό της περιοχής τους, μιας περιοχής η οποία κάποτε έσφυζε από ζωή και τουριστική κίνηση.

Επίσης, ενημέρωσαν την παράταξη ότι πολλές φορές υπάρχει στην περιοχή έντονη δυσοσμία, προερχόμενη από τις κοντινές εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας, δήλωσε σχετικά:

«Το Πέραμα δυστυχώς βιώνει μέρες οικονομικού μαρασμού αλλά και απαξίωσης. Δεν λέμε ότι ευθύνεται γι’ αυτό μόνο η Δημοτική Αρχή -μακριά από εμάς ο εύκολος λαϊκίστικος λόγος- αλλά οπωσδήποτε δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να κάνει κάτι για την περιοχή αυτή. Για εμάς δεν υπάρχουν ούτε δημότες ούτε δημοτικές ενότητες δύο ειδών και δύο ταχυτήτων και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η αναβάθμιση της περιοχής αυτής θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας στη νέα δημοτική θητεία.»

Οι επισκέψεις συνεχίζονται καθημερινά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παράταξης.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments