Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Μοίρας (ΑΝ.ΕΛ) : «Κάποιοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή και την απομόνωση της Ελλάδας, αλλά η χώρα τώρα απελευθερώνει δυνάμεις και δημιουργεί ευκαιρίες…»

Γιάννης Μοίρας (ΑΝ.ΕΛ) : «Κάποιοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή και την απομόνωση της Ελλάδας, αλλά η χώρα τώρα απελευθερώνει δυνάμεις και δημιουργεί ευκαιρίες…»

919acbd93a09198eef55d141863c0dbb_XLΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Γιάννης Μοίρας Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα όπως το Eurogroup τονίζοντας πως έγινε το καθοριστικό βήμα για το κλείσιμο της αξιολόγησης και για πρώτη φορά είμαστε κοντά στη πραγματική διάθεση των δανειστών για τη ρύθμιση του χρέους.  Ο κ. Μοίρας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας παρά την επένδυση ορισμένων για απομόνωση της χώρας, ενώ μίλησε για κουαρτέτο εσωτερικού (ΝΔ. ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων) που έχουν πολιτικές εμμονές και αποζητούν εκλογές όταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν μεγάλο και σωστό απόθεμα εμπιστοσύνης από τους Έλληνες πολίτες για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments