Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Μπασκόζος (Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας): «Δεν καταλαβαίνω πως τολμούν και μιλούν για Μαύρη Βίβλο και να υποβιβάζουν το επίπεδο του δημόσιου διάλογου αυτοί που διέλυσαν τα πάντα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Μόνο με το ΑΜΚΑ τώρα όλοι θα έχουν πρόσβαση στις δομές. Τόσο απλά…».

Γιάννης Μπασκόζος (Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας): «Δεν καταλαβαίνω πως τολμούν και μιλούν για Μαύρη Βίβλο και να υποβιβάζουν το επίπεδο του δημόσιου διάλογου αυτοί που διέλυσαν τα πάντα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Μόνο με το ΑΜΚΑ τώρα όλοι θα έχουν πρόσβαση στις δομές. Τόσο απλά…».

17e36c962add1edf32d78a8560f8bc6e_LΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Γιάννης Μπασκόζος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε σε θέματα αρμοδιότητος του, ξεκινώντας από την ψήφιση των  έξι τροπολογιών  στο παράλληλο πρόγραμμα , το Σάββατο στη Βουλή από την Κυβέρνηση.  Ο κ. Μπασκόζος έθεσε μια σειρά ερωτημάτων όπως : «Αλήθεια δεν καταλαβαίνω  ποιος δεν ψήφισε

1.Για ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές για όλους μόνο με το ΑΜΚΑ;

  1. Να λειτουργήσει με δημόσιο χαρακτήρα το Νοσοκομείο Σαντορίνης;
  2. Να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς να πηγαίνουν στις άγονες και νησιωτικές περιοχές;
  3. Να εξομοιωθούν από άποψη προϋπηρεσίας και μισθοδοσίας οι γιατροί του ΕΣΥ που τώρα δουλεύουν στο ΠΕΔΥ;

Ο Γενικός Γραμματέας χαρακτήρισε ακόμη εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση στο χώρο της Υγείας, ενώ δεσμεύτηκε για τον Χάρτη Υγείας , που χαρακτήρισε και ως ένα προσωπικό του στοίχημα.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments