Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Για 2η χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Κόνιτσας κοντά στους πρόσφυγες- Θα μοιράσει χειροποίητα γλυκίσματα

Για 2η χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Κόνιτσας κοντά στους πρόσφυγες- Θα μοιράσει χειροποίητα γλυκίσματα

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%cf%89%ce%bdΑπό:Γιώργος Γκόντζος—Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το 1ο ΕΠΑΛ Κόνιτσας, με την πολύτιμη βοήθεια της Μαθητικής Εστίας Κόνιτσας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, θα μοιράσει την Παρασκευή  23 Δεκεμβρίου χειροποίητα γλυκίσματα στους πρόσφυγες, σε ευπαθείς ομάδες και ιδρύματα της Κόνιτσας.

Μέσα από τις δύσκολες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε καθημερινά, οι μαθητές με δική τους πρωτοβουλία θέλησαν να δώσουν για άλλη μια φορά μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ευελπιστούν με την ενέργειά τους αυτή  να προσφέρουν  λίγη χαρά στα μικρά προσφυγόπουλα που ξεριζωμένα από την πατρίδα τους βρίσκουν καταφύγιο και θαλπωρή στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Κόνιτσας με την ευχή ο καινούριος χρόνος να γαληνέψει τις καρδιές τους και να τους φέρει την πολυπόθητη ειρήνη που τόσο χρειάζονται.

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους

(Η αφίσα από τον Γιάννη Μπιστιόλα)

Δείτε Επίσης

Σ.Σούρλας-Η απόπειρα να αξιολογηθεί  η ψήφος  μεγάλης  ομάδας πολιτών  με ψυχιατρικούς όρους ,είναι μια,εγκληματικού τύπου, πρακτική

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   Ποια είναι τα  αίτια, ποιες οι ερμηνείες  για  το φαινόμενο που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments