Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Κασαπίδης (ΝΔ): «Η πρότασή μας είναι να διατηρηθεί αυτόνομο το ασφαλιστικό ταμείο , που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους αγρότες ως την παραγωγική τάξη, πάνω στην οποία θέλουμε να χτίσουμε και να θεμελιώσουμε ανάπτυξη».

Γιώργος Κασαπίδης (ΝΔ): «Η πρότασή μας είναι να διατηρηθεί αυτόνομο το ασφαλιστικό ταμείο , που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους αγρότες ως την παραγωγική τάξη, πάνω στην οποία θέλουμε να χτίσουμε και να θεμελιώσουμε ανάπτυξη».

ResizerΟ βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ανέλυσε τις θέσεις της ΝΔ για το ασφαλιστικό των αγροτών , στάθηκε στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου και σχολίασε το θέμα του μεταναστευτικού: «Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να συνθέσουμε και όχι να διαλύσουμε τον πρωτογενή τομέα της χώρας. Η Κυβέρνηση  ουσιαστικά αποδομεί τον παραγωγικό ιστό της χώρας μας, μετατρέποντας το ασφαλιστικό σύστημα σε ένα νέο φορολογικό Και εμείς κάναμε λάθη. Δεν είχαμε την υλοποίηση των προεκλογικών μας εξαγγελιών στον αγροτικό χώρο και αυτό ο κόσμος ο αγροτικός μας το έδειξε με τη στάση του στις εκλογές ότι δεν το επιδοκίμασε”, πρόσθεσε ο Τομεάρχης της ΝΔ.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments