Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Παπατσίμπας (ΠΟΑΣΥ) : «’Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας. Ο πατέρας μου όντως είναι αγρότης και να γνωρίζουν όλοι πως δεν θα μας βάλουν απέναντι στο λαό. Θέλουν να μας χρησιμοποιήσουνε γιατί βρίσκονται σε αδιέξοδο…»

Γιώργος Παπατσίμπας (ΠΟΑΣΥ) : «’Ήμασταν 10 αστυνομικοί και κρύψαμε τα πλακάτ μέσα στις στολές μας. Ο πατέρας μου όντως είναι αγρότης και να γνωρίζουν όλοι πως δεν θα μας βάλουν απέναντι στο λαό. Θέλουν να μας χρησιμοποιήσουνε γιατί βρίσκονται σε αδιέξοδο…»

Δέκα συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν αιφνιδιαστικά λίγο πριν από τις 9:00 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και σήκωσαν μαύρα πλακάτ μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Παπατσίμπας, Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, ο οποίος μίλησε στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών).Μόλις η φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου τους κατάλαβε έσπευσε να τους απωθήσει, χωρίς πάντως να δημιουργηθεί ένταση. Αμήχανη ήταν η αντίδραση της φρουράς στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν το περιστατικό με τους συναδέλφους τους.
Τα μηνύματα των αστυνομικών

Χήρες και ορφανά των πεσόντων άνευ σύνταξης, γιατί;;;

  • Η μάνα μου είναι καθαρίστρια
  • Ο πατέρας μου είναι αγρότης
  • Η γυναίκα μου είναι μισθωτός
  • ΠΟΑΣΥ Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
  • Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;
  • Πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments