Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Γκαρσία: Στον ΠΑΟΚ κοιμούνται

Γκαρσία: Στον ΠΑΟΚ κοιμούνται

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε και φέτος το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στη Σκύδρα που φέρει τ’ όνομά του.

Αφού δήλωσε συγκινημένος λοιπόν για την αγάπη που συνεχίζει να εισπράττει από τον κόσμο του «δικεφάλου», αναφέρθηκε με το χαρακτηριστικό του τρόπο στην αγωνιστική -και όχι μόνο- κατάσταση της ομάδας.

«Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση; Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ κοιμούνται», σημείωσε με νόημα. Όταν ρωτήθηκε, δε, αν θα επιστρέψει, απάντησε: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης. Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης; Ρωτήστε τον Τζακ, ρωτήστε τον Βρύζα».

Όπως είναι εύλογο, ο Γκαρσία ερωτήθηκε απ’ τους οπαδούς και για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, λέγοντας:

«Προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Τέλος, ο Ουρουγουανός μίλησε και για το αν θα παραμείνει στην Ελλάδα -και πιο συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη- σημειώνοντας: «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments