Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ. Ζάψας: “Είναι η ώρα να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε”

Γ. Ζάψας: “Είναι η ώρα να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε”

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή με την ψήφο σας κάνουμε το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή της Ηπείρου. Είμαστε βέβαιοι ότι ο δεύτερος γύρος θα μας βρει νικητές και νέα διοίκηση στην Περιφέρεια Ηπείρου», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», κλείνοντας την κεντρική προεκλογική ομιλία του στα Γιάννενα, το βράδυ της Τετάρτης.
Στην γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac, το «παρών» στην εκδήλωση οι Βουλευτές Ιωαννίνων Χρ. Μαντάς, Γ. Καραγιάννης και Γ. Στέφος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» Λ. Νάτσης, ενώ χαιρετισμό έστειλαν η Υφυπουργός Παιδείας Μ. Τζούφη και η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.
Τον Γ. Ζάψα προλόγισε από το βήμα ο Συντονιστής της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου Κώστας Μπασιούκας. «Καλούμαστε όλοι τις μέρες που απομένουν να υπερβούμε τους εαυτούς μας για να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ηπείρου για τις θέσεις μας πάνω στα μεγάλα αλλά και στα μικρά προβλήματα που συσσώρευσαν στην όμορφη περιοχή μας οι προηγούμενοι. Οι ιδέες και οι δεσμεύσεις μας να φτάσουν παντού σε κάθε σπίτι με παράλληλη έννοια και για τις Δημοτικές και τις Ευρωπαϊκές εκλογές. Ένας νέος άνεμος φυσάει στην Ήπειρο. Έρχεται η μεγάλη αλλαγή και με τον αγώνα όλων μας».
Στην έναρξη της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως η Ευρώπη και η Ελλάδα ζουν ιστορικά κρίσιμες στιγμές. «Είναι η ώρα των επιλογών. Η ώρα να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Η Ευρώπη αλλάζει. Η χώρα αλλάζει. Έχουμε ανάγκη τη δύναμη των πολλών. Αυτή τη δύναμη θελήσαμε να κάνουμε πράξη με την νέα περιφερειακή παράταξη. Το Κοινό των Ηπειρωτών είναι η Προοδευτική Συμμαχία της αυτοδιοίκησης. Και είμαστε περήφανοι που το κάναμε και μάλιστα πολύ νωρίς. Κάποιοι αμφισβητούν ότι η προσπάθεια αυτή πέτυχε. Και είναι εκείνοι που δεν θέλησαν να συμμετέχουν, προτίμησαν το κομματικό από το γενικό συμφέρον, περιχαρακώθηκαν. Εμείς ξέρουμε πολλοί καλά, ότι με τον συνδυασμό μας και με όλους εσάς, τους φίλους και τις φίλες που μας στηρίζετε, καταφέραμε να συνενώσουμε τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας. Να διεκδικήσουμε το μέλλον της Ηπείρου για τους πολλούς. Αυτό είναι το διακύβευμα. Αν η Ήπειρος θα συνεχίσει να ζει στον συντηρητισμό και στη μιζέρια. Στην ανάπτυξη για λίγους, στην κοντόφθαλμη λογική. Η’ αν θα αλλάξει πορεία. Αν θα βγει μπροστά με αξιοπρέπεια, με δυναμισμό, με αλληλεγγύη, με μια νέα νοοτροπία στη διοίκηση, στον σχεδιασμό, στη λήψη αποφάσεων. Και αυτό το στοίχημα θα το πετύχουμε με την μεγάλη ανατροπή που θα φέρουμε την Κυριακή. Θα βάλουμε «φρένο» στις καθαρές εντολές. Τους αμφισβητήσαμε. Καταγγείλαμε την πολιτική τους. Θα τους στείλουμε στην αντιπολίτευση! «, υπογράμμισε, καταχειροκροτούμενος.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments