Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Γ.Καραγιάννης: ”ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ”
Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Γ.Καραγιάννης: ”ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ”

Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τις εμπειρίες του από την συνάντηση με αντιπροσωπεία Ελλήνων και Ουκρανών από τις εμπόλεμες περιοχές του Λουγκάνσκ και της Μαριούπολης ,μετέφερε μιλώντας σήμερα στην ”Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων ,Γιάννης Καραγιάννης.Έκανε λόγο για συγκινητικές στιγμές στη συνάντηση επισημαίνοντας την δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο Ελληνισμός της Ουκρανίας.

«Είναι χρέος της Ελληνικής πολιτείας η στήριξη του Ελληνισμού της Ουκρανίας και ιδίως των χωριών γύρω από τη Μαριούπολη που βρίσκονται στην καρδιά των πολεμικών συγκρούσεων». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και μέλος της Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού Γιάννης Καραγιάννης στη συνάντηση με αντιπροσωπεία Ελλήνων και Ουκρανών από τις εμπόλεμες περιοχές του Λουγκάνσκ και της Μαριούπολης. Την Ουκρανική αντιπροσωπεία, η οποία ενημέρωσε λεπτομερώς την Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού για την κατάσταση στην περιοχή, αποτελούσαν η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας, κυρία Αλεξάνδρα Προτσένκο, ο Δήμαρχος του Ελληνικού χωριού Σαρτανάς, Βουλευτές της περιοχής και στελέχη της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Δεν θα καταπατηθούν οι ”κόκκινες” γραμμές
 Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της διαπραγμάτευσης εκτίμησε πώς ”είναι θέμα ημερών η χώρα μας να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές,χωρίς να καταπατηθούν οι ”κόκκινες” γραμμές.”

Δείτε Επίσης

Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Από: ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ/ EVITA THEOCHARI Ακούστε εδώ τη νέο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην εκπομπή Μουσική Κερασιά για την ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments