Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Τσακανίκας (ΛΑ.Ε Ιωαννίνων)—Γενικευμένη επίθεση ενάντια στο δικαίωμα της λαϊκής κατοικίας

Γ.Τσακανίκας (ΛΑ.Ε Ιωαννίνων)—Γενικευμένη επίθεση ενάντια στο δικαίωμα της λαϊκής κατοικίας

laiki.enotita-1440x764_cΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Γενικευμένη επίθεση ενάντια στο δικαίωμα της λαϊκής κατοικίας  από την πλευρά της κυβέρνησης ,των Τραπεζών, των δανειστών και όλου αυτού του συρφετού που προσπαθεί να βάλει χέρι στους κόπους μιας ζωής του κόσμου». Αυτό υπογράμμισε ο Γιώργος Τσακανίκας εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας Ιωαννίνων , σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Έκανε λόγο για «θεσμικό οπλοστάσιο και σε νομικό επίπεδο και σε τεχνικό ,με την ιστορία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ,που αναβαθμίζεται κάθε μέρα σε πιο αντιδημοκρατική και σε πιο επιθετική κατεύθυνση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως «αν το ζήτημα αφορούσε «στρατηγικούς κακοπληρωτές»  δεν θα υπήρχαν κινητοποιήσεις  αλλά φοβούνται τις αντιδράσεις απέναντι στην κατάσχεση της λαϊκής  κατοικίας».Εκτίμησε επίσης πως σε μια επικοινωνιακή εικόνα, το πρώτο διάστημα θα υπάρχουν πλειστηριασμοί  που θα ταιριάζουν με το αφήγημα της κυβέρνησης και στην συνέχεια όταν καμφθούν οι αντιδράσεις ,όπως υπολογίζουν, θα προχωρήσουν στο κυρίως φιλέτο που γι’ αυτούς είναι η λαϊκή κατοικία.

Ακούστε την συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?v=d1DzzQmjVIg

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments