Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση του δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα:Ο Δήμος Ιωαννιτών, καλεί τους Ηπειρώτες να στηρίξουν τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Δήλωση του δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα:Ο Δήμος Ιωαννιτών, καλεί τους Ηπειρώτες να στηρίξουν τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

dhmosΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Αλληλέγγυος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στέκεται ο Δήμος Ιωαννιτών, με το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα να καλεί τους Γιαννιώτες και όλους τους Ηπειρώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια της να αυξήσει την κεφαλαιακή της επάρκεια, στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή της έως σήμερα πορεία της.

Σε δήλωση του ο κ.  Θ.Μπέγκας αναφέρει τα εξής:

«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου διέρχεται αυτή την περίοδο ένα κομβικό σημείο της έως σήμερα πορείας της, καθώς αύριο λήγει η χρονική προθεσμία που έχει στη διάθεση της για την ενίσχυση του συνεταιριστικού της κεφαλαίου.

Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, καλώ τους Γιαννιώτες και όλους τους Ηπειρώτες – στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχει ο καθένας – να σταθούνε στο πλευρό της «δικής μας Τράπεζας».

Στην ουσία οι Συνεταιριστικές Τράπεζες είναι οι μόνες που έχουνε μείνει στα χέρια Ελλήνων. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ήταν διαχρονικά αυτή που στάθηκε στο πλευρό του μικρομεσαίου επιχειρηματία της περιοχής μας, στηρίζοντας την τοπική οικονομία.

Η συμμετοχή του κάθε Ηπειρώτη στην προσπάθεια της να  ενισχύσει την κεφαλαιακή της επάρκεια αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή, θα επηρεάσει καθοριστικά το μέλλον της».  

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments