Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Ιωαννιτών: Δύο ακόμα προτάσεις του συμμετοχικού προϋπολογισμού γίνονται έργα

Δήμος Ιωαννιτών: Δύο ακόμα προτάσεις του συμμετοχικού προϋπολογισμού γίνονται έργα

Σε ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

“Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο που χρηματοδοτήθηκε από τον συμμετοχικό προϋπολογισμό του Δήμου Ιωαννιτών δύο ακόμα προτάσεις συμπολιτών μας που διακρίθηκαν σε αυτή την καινοτόμα διαδικασία που εγκαινίασε πέρσι η Δημοτική Αρχή βαίνουν σε φάση υλοποίησης.

Ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Θανάσης Μανταλόβας, μαζί με δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» παρουσίασαν στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα» την αρχιτεκτονική μελέτη που εκπόνησαν οι υπηρεσίες του Δήμου, βασισμένη στην πρότασή του για την ανάπλαση του δημοτικού ακάλυπτου χώρου στον κόμβο των Δώδεκα Αποστόλων.

Μια πρόταση η οποία τις επόμενες μέρες οδηγείται σε δημοπράτηση όπως και εκείνη που κατατέθηκε από το Σύλλογο των Μελάνδρων και αφορά στη διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου και χώρου αναψυχής στην περιοχή.

«Εμείς μέσω και του συμμετοχικού προϋπολογισμού αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας μας θέλουμε να ‘εθίσουμε’ τους πολίτες μας να γίνουν ενεργοί σε μεγαλύτερο βαθμό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τις προτάσεις των συμπολιτών μας να γίνονται έργα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεχίζουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας

«Οι δύο προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ διακρίθηκαν στον συμμετοχικό προϋπολογισμό και η Δημοτική Αρχή είναι σε θέση σήμερα να τις κάνει έργα. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η πιστεύουμε όχι προσχηματικά αλλά επί της ουσίας στην ιδέα του συμμετοχικού προϋπολογισμού», τόνισε ο κ. Μανταλόβας.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments