Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Ιωαννιτών: Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών

Δήμος Ιωαννιτών: Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών

Την πρόταση να υιοθετήσουν οι Πυροσβέστες έναν κοινόχρηστο χώρο της πόλης, πάρκο, παιδική χαρά ή μικρή πλατεία κατέθεσε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου Βασίλης Βράστος.

Η πρόταση έγινε κατά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Δημάρχου. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των πυροσβεστών της περιοχής και τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή συνεργασία της υπηρεσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πρωτοποριακή την πρόταση για «υιοθεσία» ενός κοινόχρηστου χώρου τονίζοντας ότι αποδεικνύει την ευαισθησία των πυροσβεστών και την βούλησή τους να συνεισφέρουν ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου θα υποδειχθεί ο κατάλληλος χώρος, την φροντίδα του οποίου θα αναλάβει η Ένωση Πυροσβεστών.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η κίνηση αυτή μπορεί να βρει κι άλλους μιμητές καθώς οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους φροντίζουμε και να τους σεβόμαστε.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments