Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Δεύτερη διαδοχική νίκη για το IBC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεύτερη διαδοχική νίκη για το IBC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από:Γιώργος Γκόντζος–Δεύτερη διαδοχική νίκη για το IBC που επικράτησε με 67-77 του Θρύλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕΗ ομάδα του Σταύρου Βλάχου πήρε από την αρχή τα ηνία στο ματς  και με καλή κυκλοφορία αλλά και υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά οικοδόμησε γρήγορα μια διαφορά πάνω από 10 πόντους και βρέθηκε στο +18 (27-45) στο φινάλε του α’ μέρους.

Στο β’ ημίχρονο οι ισορροπίες άλλαξαν και το ματς στα τελευταία λεπτά απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι. Χωρίς λύσεις στην επίθεση και έχοντας απολέσει την αμυντική συνέπεια του πρώτου εικοσάλεπτου, το IBC έδωσε το δικαίωμα στο Θρύλο να πλησιάσει στο σκορ χωρίς όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Το τελικό 67-77 αποδίδει δικαιοσύνη, αφού το IΒC ήταν καλύτερο σχεδόν σε όλους τους επιμέρους τομείς, ενώ είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Επόμενος αγώνας για το IBC την επόμενη Κυριακή (6/11),  στις 11 π.μ., στο ΕΑΝΚΙ, με αντίπαλο τον Αίαντα Άρτας.

Διαιτησία: Τσίγκας-Γρούμπος

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-22, 27-45, 49-64, 67-77

IBC (Σ. Βλάχος): Κακατσίδης, Ματσάγγας 14(2), Κρικώνης 12, Χαντέλης  7(1), Δάσκαλος 20, Σιντόρης 3, Μάνος, Πατραμάνης, Μακρής 2, Κράνης 7, Τσιρώνης 12(2), Παπανικολάου

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments