Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δημήτρης Καζάκης (ΕΠΑΜ) : « Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στη φωτιά και οι μεγάλοι μας εχθροί δεν είναι οι πρόσφυγες , αλλά οι μεγάλοι δοσίλογοι που υπογράφουν τα πάντα και οι ξένοι αποικιοκράτες που πια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…»

Δημήτρης Καζάκης (ΕΠΑΜ) : « Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στη φωτιά και οι μεγάλοι μας εχθροί δεν είναι οι πρόσφυγες , αλλά οι μεγάλοι δοσίλογοι που υπογράφουν τα πάντα και οι ξένοι αποικιοκράτες που πια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…»

kazakis-hd-2xs51a4jwuceeqydxkmlu2Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’  ο Δημήτρης Καζάκης  Γενικός Γραμματέας  του ΕΠΑΜ έκανε λόγο για μια Κυβέρνηση δουλεμπόρων που το μόνο που επιθυμεί είναι να πάρει λεφτά ξεπουλώντας τα πάντα, όπως το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και υποστήριξε πως η χώρα είναι θεσμικά ανοχύρωτη, ζητώντας εγρήγορση και κινητοποίηση από τους πολίτες για ένα καλύτερο αύριο. Ο γνωστός Οικονομολόγος τόνισε πως το πρόγραμμα του 3ου μνημονίου δεν προχωράει. Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας χειρότερη από αισχρή. Η ρευστότητα στην αγορά ανύπαρκτη με τις τράπεζες και τα ιδιωτικά χρέη να «ρουφάνε» ότι ικμάδα έχει απομείνει στην οικονομία. Η ελληνική κοινωνία διαλυμένη έχει επιστρέψει πολιτικά και κοινωνικά στην κατάσταση πριν το 1909. Η ελληνική πολιτεία πλέον δεν υφίσταται. Έχει υποβαθμιστεί σε οικόπεδο της Γερμανίας.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments