Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Διακοπή υδροδότησης ιδιωτών και πτηνοτροφείων που υδροδοτούνται από τον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ

Διακοπή υδροδότησης ιδιωτών και πτηνοτροφείων που υδροδοτούνται από τον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ

images8

 Λόγω τεχνικών εργασιών σύνδεσης δικτύου του Συνδέσμου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει διακοπή στον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ από ώρες 09.00 πρωί έως 14.00 μεσημέρι μόνο των ιδιωτών και πτηνοτροφείων που υδροδοτούνται απευθείας από τον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ (ιδιώτες που πληρώνουνε στο ΣΥΔΛΙ) στις περιοχές Ανατολής (πίσω από το Πανηπειρωτικό στάδιο) Κατσικά (από τον παιδικό σταθμό «Παραμύθι της πεταλούδας έως το Νομαρχιακό ΚΤΕΟ), Κατσικά επάνω από το ΚΤΕΟ και μέχρι τον σταθμό της Εγνατίας, μεταξύ Μπάφρας και Κουτσελιού και πτηνοτροφεία μεταξύ Κουτσελιού και Χαροκοπίου.

Ως συνέπεια, στις ανωτέρω περιοχές θα γίνει διακοπή στην υδροδότηση μόνο των ιδιωτών που υδροδοτούνται απευθείας από τον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ. Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών. Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος διακοπής.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments