Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Απασχόληση / Διαμαρτυρία  του Δήμου Πρέβεζας  για την μείωση της χρηματοδότησης  για τις συμβασιούχες καθαρίστριες.

Διαμαρτυρία  του Δήμου Πρέβεζας  για την μείωση της χρηματοδότησης  για τις συμβασιούχες καθαρίστριες.

preveza18032012_2

 Μετά την κοινοποίηση εγγράφου από το Ιδρυμα ΝΕΔΙΒ από το οποίο χρηματοδοτούνται οι Σχολικές Επιτροπές για την πληρωμή των συμβασιούχων καθαριστριών, η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας εκφράζει την δυσαρέσκειά  και την  αποδοκιμασία της για την μείωση της χρηματοδότησης  κατά 10%..

Οι συμβασιούχες καθαρίστριες  εργάζονται για 10 μήνες το χρόνο και αμοίβονται ανά αίθουσα λαμβάνοντας πενιχρές  αποδοχές που καταβάλλονται ανάλογα με την ροή χρηματοδότησης  (η οποία καθυστερεί   ώστε να εργάζονται χωρίς πληρωμή για μήνες)    .

Η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας θεωρεί σημαντικό στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας την διατήρηση σε υψηλά επίπεδα της υγιεινής και καθαριότητας στα δημόσια σχολεία που υπηρετούν  με συνέπεια και σοβαρότητα  οι συγκεκριμένες εργαζόμενες και αξιώνει από την πολιτεία την μονιμοποίησή τους με σταθερή εργασίας και πλήρη  ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Οπως αυτονόητα δικαιούνται.

 

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments