Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Διανομή μήλων από τον δήμο Βορείων Τζουμέρκων στους μαθητές των σχολείων του Δήμου και σε οικονομικά αδύναμους δημότες

Διανομή μήλων από τον δήμο Βορείων Τζουμέρκων στους μαθητές των σχολείων του Δήμου και σε οικονομικά αδύναμους δημότες

mhla_zygisma 2

Ποσότητα 3,5 τόνων μήλων διένειμε ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων στους μαθητές των σχολείων του Δήμου και σε οικονομικά αδύναμους δημότες του, στο πλαίσιο του  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στο οποίο συμμετέχει.
Υπάλληλοι του Δήμου παρέλαβαν τις ποσότητες μήλων από το Δήμο Ιωαννιτών που ως επικεφαλής εταίρος του Προγράμματος υπέγραψε τη σχετική συμφωνία με Συνεταιρισμούς  Παραγωγών, και άμεσα προχώρησαν στη διανομή τους αρχικά στους μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων και εν συνεχεία στους δικαιούχους του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης και τους κατόχους της κάρτας σίτισης.
Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα και στη διανομή μεγάλης ποσότητας ροδάκινων, ενώ η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με την διανομή φρούτων.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments