Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Διπλό (0-1) του ΠΑΣ μέσα στην Ξάνθη και ο δρόμος για την πρώτη Ευρωπαϊκή συμμετοχή άνοιξε

Διπλό (0-1) του ΠΑΣ μέσα στην Ξάνθη και ο δρόμος για την πρώτη Ευρωπαϊκή συμμετοχή άνοιξε

pasΑπό :Γιώργος Γκόντζος–Το γκόλ του Τσουκαλά  στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ανοίγει το δρόμο για την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή της ιστορίας του στον ΠΑΣ. Η νίκη δίνει στον ΠΑΣ την 6η θέση και πιθανότατα τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αν  δεν αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος. Ο Περιστερίδης έκανε σπουδαίες και καθοριστικές αποκρούσεις , η ομάδα συνολικά ήταν άψογα στημένη στο γήπεδο από τον Πετράκη και ο ΠΑΣ πήρε σπουδαία νίκη στην Ξάνθη (0-1), την οποία πανηγύρισαν  μέλη της αποστολής ,παίκτες και περίπου 800 φίλαθλοι του ΠΑΣ που κέρδισαν την μάχη της εξέδρας.

Οι συνθέσεις. Ξάνθη :(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γούτας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καμαρά (68’ Τριάδης), Ντιμιτρόφ, Νιέτο (46’ Ορφανίδης), Σκουρτάι (46’ Καπετάνος).
Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Γουάλας, Παπαστεριανός, Φασίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Κούτρης (72’ Καρανίκας), Ακόστα, Γιάκος (59’ Ηλιάδης), Ίλιτς (87’ Κοζορώνης).
Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Φερφελής, Σκόνδρας, Νικολιάς.

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments