Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δραστηριότητα της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη και της παράταξης Ιωάννινα_2023

Δραστηριότητα της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη και της παράταξης Ιωάννινα_2023

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ιωάννινα_2023 Το Μέλλον Σήμερα” αναφέρονται τα εξής:

“Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 πραγματοποίησε τις παρακάτω αναφερόμενες συναντήσεις και επισκέψεις:

Τη Δευτέρα 06.05.2019, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των Σεισμοπλήκτων και περιόδευσε στα καταστήματα της περιοχής των Σεισμοπλήκτων

Την Τρίτη 07.05.2019 συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών – Εκμεταλλευτών Περιπτέρων Νομού Ιωαννίνων και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Την Τετάρτη 08.05.2019 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διευθυντή ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας καθώς και και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας.

Την Πέμπτη 09.05.2019, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Δημητρίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε συζήτηση για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα της πτηνοτροφίας, δεδομένου ότι ο νομός Ιωαννίνων έχει τη μεγαλύτερη πτηνοτροφική παραγωγή της χώρας. Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος συνόδευσε και ξενάγησε την Τατιάνα Καλογιάννη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.”

 

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments