Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Δυναμική εμφάνιση του Ν.Ο.Ι. στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης! Τέσσερις κωπηλάτες του προσκλήθηκαν σε κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας

Δυναμική εμφάνιση του Ν.Ο.Ι. στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης! Τέσσερις κωπηλάτες του προσκλήθηκαν σε κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας

NTOYSKOSΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η συστηματική προετοιμασία, η επιμονή και η σκληρή δουλειά των κωπηλατών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όλο το προηγούμενο διάστημα και παρά τις δυσκολίες του φετινού χειμώνα, απέδωσαν καρπούς κατά τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον Σχινιά.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις φτάνοντας με τα πληρώματά τους, Σκιφ και Δίκωπες, στους τελικούς και των δύο ημερών των αγώνων και κατακτώντας πρωτιές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες! Εξαιρετική εμφάνιση έκανε εξάλλου στον Σχινιά και η Τετράκωπος των Εφήβων. Τελικά, πρόσκληση για συμμετοχή στις προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα έλαβαν οι Στέφανος Ντούσκος, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Θανάσης Παλαιοπάνος και Άρης Γραμμενιάτης, ο οποίος όμως επέστρεψε στα Γιάννενα λόγω εκπαιδευτικών υποχρεώσεων.

Πέρα από τις μετρήσεις της Εθνικής Ομάδας, ο συγκεκριμένος Αγώνας έδωσε μία καλή ευκαιρία και στο τεχνικό τιμ του Ν.Ο.Ι. να αξιολογήσει αθλητές του Συλλόγου σε συνθέσεις μεγαλύτερων πληρωμάτων και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς εντείνεται η προετοιμασία ενόψει του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Πριν από αυτό, θα διεξαχθεί, στις αρχές Απριλίου, ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης της Ομοσπονδίας, στον οποίο ο Ν.Ο.Ι. θα έχει επίσης δυναμική παρουσία.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments