Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Δυο Ηπειρώτες στο Γενικό Συμβούλιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δυο Ηπειρώτες στο Γενικό Συμβούλιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

SER6583
Ζαφείρης Σπύρος

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Δυο Ηπειρώτες ,ο Ζαφείρης Σπύρος, Αντιπρόεδρος του κόμματος (Ιωάννινα) και ο Μιττάκος Γιάννης, (Θεσπρωτία) εξελέγησαν μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ στο Ιδρυτικό Συνέδριο  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.Σε ανακοίνωση της Κίνησης αναφέρονται τα εξής:

“Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα, παρουσία 725 συνέδρων της από όλη την Ελλάδα, διεξήγαγε το ιδρυτικό της συνέδριο η Δημοκρατική Ευθύνη το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου. Η πολιτική κίνηση που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2016 εξελίχθηκε επισήμως σε πολιτικό κόμμα, μέσα από τη διήμερη διαδικασία κατά την οποία εξέλεξε τα όργανά της και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, τους Αντιπροέδρους, το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο.

Σε μία δομή με πρακτική σημασία αλλά και πολύ έντονο πολιτικό συμβολισμό, η Δημοκρατική Ευθύνη ορίζει άλλον Πρόεδρο, εγγυητή της εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος και άλλο Γενικό Γραμματέα, δηλαδή πολιτικό επικεφαλής και υποψήφιο Πρωθυπουργό. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Βασίλης Παυλίδης, οικονομολόγος από τη Θεσσαλονίκη ενώ Γενικός Γραμματέας ο Θωμάς Παπαλιάγκας, δικηγόρος από τη Λάρισα.

Από την Ήπειρο εκλέχθηκαν οι:

Ζαφείρης Σπύρος, Μέλος Γενικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του κόμματος (Ιωάννινα)

Μιττάκος Γιάννης, Μέλος Γενικού Συμβουλίου (Θεσπρωτία)

Tη νέα σύνθεση της Δημοκρατικής Ευθύνης μετά το Ιδρυτικό Συνέδριο αναλυτικά, μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα www.dimokratikiefthini.gr

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» καλεί τους πολίτες της Ηπείρου που επιθυμούν η φωνή τους να ακουστεί και να συνδιαμορφώσει τις πολιτικές και τις θέσεις  του κινήματος, τους πολίτες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στα κοινά αναλαμβάνοντας την ατομική τους ευθύνη  και να προσφέρουν στις λύσεις που προτείνουμε στην κοινωνία για την αλλαγή της πορείας της χώρας να μας συναντήσουν και να πορευτούμε μαζί.

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» έχει ανοικτές οργανωτικές διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη Δημοκρατία και την αξιοκρατία. Υπογράφοντας το «Προσκλητήριο Πολιτών» στην ιστοσελίδα μας, θα λάβετε αυτομάτως μήνυμα με την επόμενη ενημέρωση που θα  σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε.”

Πληροφορίες-επικοινωνία: www.dimokratikiefthini.gr, email: [email protected], [email protected], τηλ.: 217 777 1610

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments