Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Poster.UoI.students.general

 

 

 

Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΓΠΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ) θα υλοποιήσουν δωρεάν σεμινάρια με τίτλο «Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ» για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη δράση θα τελεί υπό την επιστημονική επίβλεψη του Αν. Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Γεώργιου Νάκου, Διευθυντή ΜΕΘ ΠΓΝΙ και η υλοποίηση της εκπαίδευσης θα τελεί υπό την εποπτεία του κ. Αθανάσιου Κιτσάκου, Γενικού Χειρουργού-Εντατικολόγου, Διευθυντή ΕΣΥ ΜΕΘ ΠΓΝΙ, Προέδρου της ΕΕΔΕΠ.

Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται πρωινές ώρες σαββατοκύριακου μία φορά το μήνα στις αίθουσες του Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Παιδείας, Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙΚΕΠΠΕΕ) «Σταύρος Νιάρχος» στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Οι ενότητες των σεμιναρίων θα καλύπτουν τα εξής θέματα: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για ενήλικες, ΚΑΡΠΑ για παιδιά, τσιμπήματα φιδιών, εντόμων, πνιγμονή από ξένο σώμα, περιποίηση τραυμάτων (εγκαύματα, θλαστικά τραύματα).

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο για τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίων για τους φοιτητές των άλλων Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ανακοινωθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ:

httpsss://dikeppee.uoi.gr/kek-current

Στην ίδια ιστοσελίδα, μπορείτε, επίσης, να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και τον τρόπο υποβολής αίτησης συμμετοχής.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments